Jämför bilförsäkring utan personnummer
jämför bilförsäkring utan personnummer

Ska eller har du köpt en ny bil och söker en bilförsäkring? Det finns tusentals försäkringsbolag där ute som låter dig jämföra bilförsäkring utan personnummer, så att du slipper låna pengar för att ha råd med försäkring. Men nu hade vi tänkt förklara en av anledningarna till att vi är det bästa valet.

Du behöver inget personnummer. Vi hjälper dig att hitta billigaste försäkringar inom alla kategorier, och du behöver inte ange ditt personnummer för att leta någon av dessa försäkringar!

Du kan använda tabellen längre ner i texten för att jämföra bilförsäkringar utan personnummer.

Varför du måste ange personnummer på andra sajter

P.g.a att din bilförsäkring blir billigare när du fyllt 25. Därför vill sajten veta ditt personnummer för att sortera rätt, men vi har löst det på ett annat sätt. Vi använder oss av tabellen nedan för att jämföra, Då kan  du väldigt enkelt sortera och bläddra igenom den på snabbast och smidigaste sätt

Jämför bilförsäkring utan personnummer här!

Varför du bör jämföra bilförsäkring

Du borde jämföra försäkringar för att hitta den billigaste bilförsäkringen. En bilförsäkring kanske har en låg självrisk, men en hög premie. Medans en annan har en låg premie och en hög självrisk. Just därför är det ett måste att jämföra bilförsäkringar innan du köper en. Alltså kan du spara pengar genom att jämföra bilförsäkringar, oavsett om du planerar köpa eller leasa bil.

Läs även om du måste ha en helförsäkring!

Senast redigerat den maj 6, 2021 av