.

JÄMFÖR BILFÖRSÄKRING – HEDVIG BILFÖRSÄKRING

HEDVIG BILFÖRSÄKRING

Hedvig Bilförsäkring är topprankad hos FörsäkraMig med 5 av 5 i betyg. Hos TrustPilot så har över 2500 kunder lämnat sina recensioner om Hedvig och det har slutat i ett medelbetyg på 4,4 av 5 stjärnor, vilket är riktigt bra. Hedvig är den självklara bilförsäkringen för dig som vill ha en smidigare, billigare och modernare bilförsäkring.

Bärgningshjälp dygnet runt

Bästa omdömet

4,4 av 5 på TrustPilot

.

hedvig logo

Hedvig bilförsäkring är en digital försäkring utan bindningstid. Med Hedvigs bilförsäkring får du ett omfattande skydd för din bil, dygnet runt. Omdöme & Recension. Se villkor & pris direkt

Hedvig helförsäkring, halvförsäkring och trafikförsäkring

Via Hedvig försäkring kan du snabbt och enkelt teckna bilförsäkring, oavsett om du behöver hel, halv eller trafikförsäkring. Skillnaden mellan hel och halvförsäkring är att halvförsäkring inte täcker skadorna på din egen bil, om det är du som orsakat bilolyckan.

Hedvig helförsäkring innehåller allt som halvförsäkringen täcker, framförallt vagnskadeförsäkring. Helförsäkringen hos Hedvig ger bland annat ersättning för alla skador på din bil och inte enbart vid en trafikolycka, sålunda även om du skulle råka köra i diket eller bilen blir sönderslagen.

Bilförsäkringen gäller i de flesta länder i Europa och alla länder anslutna till det så kallade ”Gröna kortet-området”.

hedvig bilförsäkring hemsida
Skärmavbild från Hedvig.com Bilförsäkring

Hedvig omdöme

Trots att Hedvig inte har funnit lika länge på marknaden som många andra försäkringsbolag så får de ett högt omdöme på Trustpilot. Hemligheten kan ligga i att Hedvig via sin app har hög tillgänglighet och erbjuder försäkringsprodukter och villkor som andra försäkringar inte har.

Bland annat finns bra erbjudanden för studenter och unga att hämta. Hedvig tar inte ut högre självrisk för unga förare vid ratten och erbjuder fina rabatter. Tummen upp för Hedvig!

Ingen högre självrisk för unga förare

Många försäkringsbolag har högre självrisk och särskilda villkor om föraren är under 25 år. Anledningen till detta är att unga oftare är inblandade i trafikolyckor. Detta gäller inte hos Hedvig, utan både unga och studenter tecknar billiga försäkringar och bilförsäkring till samma villkor som vuxna, erfarna bilförare.

Hedvig säger själva att:
”Som ung bilägare kan försäkringen vara en kostsam utgift. Men det betyder inte att bilförsäkring för unga måste vara svindyr. Hedvig skapades en gång i tiden för ungdomar och studenter. Därför har vi alltid schyssta villkor och priser för den yngre generationen.”

Assistansförsäkring ingår i Hedvig bilförsäkringar vid driftstopp

Om oturen är framme och du drabbas av motorstopp eller punktering så hjälper Hedvig till med bärgning till närmsta verkstad. Dessutom får både förare och passagerare hjälp med hemtransport och merkostnader som uppstått i samband med olyckan.

Fördelar

  • Ingen bindningstid
  • Enkelt att byta försäkring
  • Bärgning dygnet runt
  • Samma självrisk för unga förare
  • Studentrabatt
  • Allrisk ingår
  • Lätt att teckna
  • Bra pris
  • Lagar stenskott gratis

Nackdelar

  • Ingen samlingsrabatt

Hedvig bilförsäkring för elbilar och hybrider

Elbilar kan drabbas av driftstopp då batteriet inte längre fungerar. Ifall biltillverkarens garanti för elbilen har löpt ut så täcker Hedvigs halv och helförsäkring batteri på hybridbilar upp till 8 år eller upp till max 10.000 mil.

Vad ingår i Hedvig bilförsäkring

InnehållTrafikförsäkringHalvförsäkringHelförsäkring
Trafik JaJaJa
BrandNejJaJa
GlasskadaNejJaJa
RättsskyddNejJaJa
MaskinskadaNejJaJa
BärgningNejJaJa
VagnsskadaNejNejJa
StöldNejJaJa

Villkor och säkerhetsföreskrifter i försäkringen

Bilen får inte köras av en person som är straffbart påverkad av alkohol, narkotika eller annan berusning och det krävs att trafikskatten är betald (alltså att bilen ej har körburbud) och att föraren har den körkortsbehörighet som krävs.

När man försäkrar en bil med privat bilförsäkring hos Hedvig, så får man inte använda bilen i yrkesmässig trafik, stunt.övningar eller i tävling. Du får alltså inte hyra ut bilen mot betalning eller använda den som budbil exempelvis. Bilen ska ej köras på is (undantaget vägarna vinterväglag) och bilen får inte ha varit i ett annat land mer än 182 dagar innan skadan inträffat.

Om Hedvig

Hedvig AB
Org: 559093-0334
Mail: team@hedvig.com
Tel: 010-45 99 200
Chatt: Människa
Hemsida: Besök
Registreringsår: 2018
Läs mer här

Vanliga frågor om Hedvig Bilförsäkring

Villkor för Helförsäkring Bil

Förköpsinformation Bilförsäkring

Produktfaktablad Bilförsäkring