Vad är en försäkring?

En försäkring är ett extremt smidigt sätt att spara pengar på. Det finns många olika försäkringar och det lönar sig att jämföra försäkringar. och en av dem är bilförsäkring. Du måste ha en bilförsäkring enligt svensk lag Men det är samtidigt den enda försäkringen som det finns en lag om.

Hundförsäkringar, hemförsäkringar eller vilken annan försäkring som helst förutom bilförsäkring finns det ingen lag om. Men som vi nämnde tidigare är det ett bra sätt att spara pengar på istället för att låna pengar om olyckan är framme. Ifall du tecknar en helförsäkring på din bil och du skulle krocka p.g.a en olycka skulle du kunna få ut pengar för att laga bilen eller köpa en bil av samma värde av försäkringsbolaget.

Men försäkringar handlar som sagt inte bara om bilar. Några andra saker är hundförsäkringar, hemförsäkringar, sjuk/olycksfallsförsäkring. Men det finns även mycket mera inom försäkringar. En hundförsäkring t.e.x finns det ingen lag om.

Du måste alltså inte försäkra din hund, men det kan vara en bra idé, du kan kolla in våran hundförsäkrings sida för mer info om hundförsäkringar för att hitta billigaste försäkringar. Men det är väldigt likt en bilförsäkring förutom att det är för din hund.

Sedan finns det hemförsäkringar. De försäkrar alltså allting som är i ditt hem och även dig själv. För mer detaljerad information om hemförsäkringar kan du kolla på våran hemförsäkrings sida.

Ifall du kollar i menyn längst upp i höger hörn av skärmen

försäkramig meny

Så kan du välja ”Försäkringar”. Välj den försäkring som du vill teckna/jämföra och vi löser resten. Det finns alltid information om varje försäkring på deras försäkringssida.

Senast redigerat den februari 17, 2021 av Max Söderberg