JÄMFÖR FÖRSÄKRING – EVOLI

EVOLI

Evoli siktar på att vara den rätta försäkringen för dig som inte råkar ut för olyckor så ofta, och därför vill betala en så låg premie som möjligt. De har inte lika låg självrisk, som andra försäkringsbolag, men bättre priser än sina konkurrenter. Alltid helt utan bindningstider. Se Evoli omdöme och recension.

Låga premier

Smarta tillval

3,2 av 5 på TrustPilot

.

Evoli omdöme

Evoli siktar på att ha väldigt låga premier och istället höja självrisken, så för dig som håller dig skadefri så är det en av de billigaste bilförsäkringarna på marknaden, helt utan bindningstider. Genom vårt omdöme om Evoli kan du jämföra försäkringen mot andra liknande försäkringsbolag på marknaden.

Från början så erbjöd Evoli endast bilförsäkring till kunderna, men i dagsläget så finns även möjlighet att teckna olycksfallsförsäkring, hemförsäkring, hyresrätt- samt villaförsäkring.

Evoli startades av ett gäng som tillsammans hade mycket stor erfarenhet inom försäkringsbranschen. Genom deras enorma kunskap och erfarenhet av vad en bilägare faktiskt önskar har de tagit fram en produkt som brukar nämnas som en av Sveriges främsta bilförsäkringar.

evoli skärmavbild
Skärmavbild från Evoli.se

Hur fungerar Evoli?

Alltså riktar sig Evoli mot ”lågrisk” kunder. Men vad menas egentligen med att vara en lågrisk kund? Enligt Evoli själva så räknas du som lågrisk kund om: du har haft körkort länge och inte råkar ut för olyckor eller skador på din bil så ofta. Något att notera är att du som kör ”vardagliga” eller ”vanliga” bilar räknas in i denna katergori, alltså inte du som kör veteranbil eller sportbilar.

Om det låter som dig samt att du är över 30 år så kan du räkna med att få ett billigt och rättvist prisförslag. Viktigt att notera är att du som är under 30 år också kan få ett prisförslag hos Evoli och med tillägg så kan du ta bort den förhöjda självrisken.

Snabba prisförslag enligt vår undersökning

Hos Evoli så får du snabbt och enkelt ett prisförslag, enligt dem själva så kan du få fram ett prisförslag på mindre än 30 sekunder. Detta stämmer bra överens med vår undersökning ”Enklast att Teckna”. Enligt vår undersökning så krävdes det bara 10 klick innan Evoli Bilförsäkring kunde tecknas, vilket är väldigt snabbt.

Omdöme om Evoli Bilförsäkring

Mycket av informationen ovan speglas Evoli Bilförsäkring. Tanken bakom är alltså att du ska få en så billig premie som möjligt på din bilförsäkring, alltid utan bindningstider. Dock så är Evolis självrisker ett par tusenlappar dyrare än övriga bilförsäkringar.

Självrisker

 • Trafik – 2000 kr
 • Brand – 4000 kr
 • Glas – 40%, lägst 2000 kr
 • Maskinskada – 4000 kr/8000 kr
 • Räddning – 2000 kr
 • Rättsskydd – 25%
 • Vagnskada (plåt och lackskador) – 4000 kr/18 000 kr

Evoli Hemförsäkring

Evolis hemförsäkring innebär, likt bilförsäkringen, inga bindningstider överhuvudtaget då Evoli tror på valmöjligheter. Försäkra dina glasögon, bil och hem.

Ersättning

 • Lösöre – 1 000 000 kr
 • Rättsskydd – 250 000 kr
 • Reseskydd – 45 dagar

Självrisk

 • Grundsjälvrisk – 1800 kr /3000 kr
 • Rättsskydd – 4000 kr/8 000 kr

Evoli Omdöme

Varje dag beräknar Evoli prisförslag till över 8 450 kunder. Evoli försäkring har bra omdömen via olika betygstjänster såsom TrustPilot och Reco. Att döma av recensionerna verkar det inte finnas något att varna om kring Evoli.

Evoli sticker ut på den svenska marknaden med sina innovativa tjänster. Med över 24 års erfarenhet erbjuder de bärgning plus, en tjänst som går utöver det vanliga. Vad som gör Evoli unikt är deras förmåga att ta bort bekymret vid eventuella problem, vilket gör dem till ett utmärkt val jämfört med många andra försäkringsbolag.

Med olika försäkringsalternativ tillgängliga kan du anpassa din täckning efter dina specifika behov. Evoli har satt en ny standard och skiljer sig från flera andra på marknaden. Om du har erfarenheter av otillfredsställande service hos andra försäkringsbolag kan det vara värt att utforska Evolis alternativ och uppleva skillnaden själv.

Ta kontroll över din försäkring och överväg Evoli för en pålitlig och skräddarsydd täckning.

Fördelar

 • Låg premie
 • Modern
 • Enkla att teckna
 • Snabb & hjälpsam kundservice
 • Goda recensioner

Nackdelar

 • Hög självrisk

Vårt omdöme & betyg (4 av 5)

Vi har valt att tilldela Evoli Bilförsäkring omdömet 4 av 5 stjärnor, vilket är ett extremt bra betyg. Detta ställer de jämsmed försäkringsbolag såsom Gofido, OKQ8. Gjensidige mm. Detta betyg har baserats på kundnöjdhet, enkelheten att teckna, priser samt nivån på kundservice.

TrustPilot om Evoli (3,2 av 5)

På TrustPilot har Evoli omdöme fått 3,2 av 5 i betyg, vilket enligt TrustPilot räknas som medel. Några utdrag från TrustPilot är:

Martin (5/5): Till skillnad från flera andra recensenter har jag bara gott att säga om deras service och kommunikation. Alltid snabb och tydlig.

Jenny (5/5): Andra bilen jag tecknar hos Evoli! Grymt imponerad av pris, Evoli appen och framför allt kundservice. Snabba raka svar och trevlig person på andra sidan skärmen. Toppen bolag!

Johan (5/5): Efter att ha jämfört priser på flertalet siter så kom jag fram till att Evoli blev det billigaste valet för mig.

Reco (4,5 av 5)

Omdömen hos Reco gett Evoli ett ännu bättre betyg på 4,5 av 5. Detta räknas som ett utmärkt betyg. Den lilla kritiken som Evoli har fått verkar bero på att det är svårt att avsluta försäkringen.

Ove (5/5): Mycket trevligt bemötande. Lättfattliga instruktioner på nätet för tecknande av försäkring. Har tecknat bil och bostadsrättsförsäkring.

Laszlo (5/5): Fick bra hjälp, en förstående handläggare, Blev ett bra möte.

Britt-Marie (5/5): Härligt med nytänk i en gammal stelbent bransch.

Om Evoli

evoli AB
Org: 559180-0445
Mail: info@evoli.se
Tel: 0660-66 06 66
Chatt: Människa
Hemsida: Besök
Registreringsår: 2018
Läs mer här

Vanliga frågor om Evoli