.

JÄMFÖR BILFÖRSÄKRING – LASSIE HUNDFÖRSÄKRING

LASSIE HUNDFÖRSÄKRING

Lassie har sveriges nöjdaste hundförsäkringskunder enligt omdömen på TrustPilot. När Lassie skapades så ville de göra något mer än bara en enkel hundförsäkring. Därför samarbetade de med mängder av utbildade veterinärer och hundtränare när de utvecklade alla de kurserna som finns i deras Lassie app.

365 dagar självriskperiod

Gratis digital vård med FirstVet

4,6 av 5 på TrustPilot

.

lassie logotyp

Lassie

Lassies djurförsäkring är något alldeles unikt då de är den första försäkringen någonsin att hjälpa djurägare förebygga skador och undvika veterinärbesök. Tillsammans med utbildade veterinärer och hundtränare ger de instruktioner och tips i deras egna Lassie app om hur man håller sitt djur friskt. När användarna tar del av dessa instruktioner och tips så får de poäng som sedan kan bytas in och ge ett ännu lägre försäkringspris.

Skärmavbild från Lassie.co

Hur fungerar Lassie?

Som sagt, genom den kostnadsfria appen Lassie kan du ta del av instruktioner och tips om hur du förebygger skador och sjukdom för ditt husdjur. När du sedan gjort det så kommer du att få poäng som sedan kan bytas in mot en billigare försäkringspremie, upp till 500kr i rabatt. På grund av att du förebygger skador så slipper du även betala självrisken för veterinärkostnader och därmed blir din djurförsäkring också billigare.

Lassie Omdöme

Lassie har även Sveriges nöjdaste kunder, på TrustPilot har de ett betyg på 4,6 av 5 vilket är extremt bra.

Enligt Konsumenternas oberoende undersökning har Lassie ”stor”-försäkring fått betyget 4,5 av 5, Lassie ”mellan”-försäkring betyget 4,0 av 5 och Lassie ”mini”-försäkring har fått 2,7 av 5.

Vårt betyg (4 av 5)

Här på FörsäkraMig har vi gett Lassie 4 utav 5 stjärnor, vilket är ett grymt bra betyg. Vi gillar Lassie på grund av deras låga premiekostnader, möjligheter att sänka sina kostnader ännu mer, enkelheten att teckna* samt deras snabba kundservice. 

* I vår undersökning ”Enklast att Teckna” så kom Lassie Hundförsäkring på tredjeplats och det krävdes bara 20 klick för att teckna deras hundförsäkring. Lassie Hundförsäkring fick även betyget 3 av 5 på enkelheten att teckna, vilket även det är ett relativt bra betyg.

TrustPilot (4,6 av 5)

Som tidigare nämnt så har Lassie fått ett betyg på 4,6 av 5 på TrustPilot vilket tyder på att deras kunder är extremt nöjda med sin djurförsäkring. Att bedöma på de dåliga recensionerna som Lassie fått så verkar det vara svårheten att få ersättning utbetalt som blir kritiserad. Men av att läsa de bra recensionerna så är det enkelheten att få sin ersättning utbetald som ofta blir hyllad med.

Några ord som används ofta för att beskriva Lassie är ”Enkla, snabba, professionella och trevliga” vilket stämmer väldigt bra överens med vår bild av försäkringsbolaget Lassie.

Emma (5/5): ”Mycket trevlig kontakt, personliga svar och inte från en dator/robot. Allt gick snabbt och mycket smidigt. Har alla 6 djur försäkrade här !”

Lena (5/5): ”Trevliga och hjälpsamma om man faktiskt måste använda försäkringen”

Marie (5/5): ”Bästa hundförsäkringen jag har haft. Rekommenderar den varmt.”

Google Recensioner (4 av 5)

På Google Recensioner så har Lassie fått betyget 4,0 av 5, vilket är väldigt bra. Även här verkar enkelheten på att få ut sin ersättning kritiseras, men samtidigt hyllas av andra kunder tillsammans med svarstiden i chatten och att den är relativt billig.

Facebook Recensioner (3,9 av 5)

De som lämnat recensioner på Facebook om Lassie verkar även väldigt nöjda då de har fått ett betyg på hela 3,9 av 5 som är ett väldigt bra betyg. Enkelheten att få ut ersättning samt hur enkelt det är att skadeanmäla uppskattas enormt från majoriteten av kunderna.  

Vilka försäkringar har Lassie?

Lassie specialiserar sig på djurförsäkringar och erbjuder hundförsäkring, kattförsäkring samt uppfödarförsäkring.

Om Lassie

Lassie AB
Org: 559268-8310
Mail: hej@lassie.co
Chatt: Människa
Hemsida: Besök
Registreringsår: 2020
Läs mer här

Produktfaktablad Mini

Produktfaktablad Mellan

Produktfaktablad Stor