.

JÄMFÖR HUNDFÖRSÄKRING – HEDVIG HUNDFÖRSÄKRING

HEDVIG HUNDFÖRSÄKRING

Hedvig Hundförsäkring skapades med idén om att det behövdes en billigare, enklare och smidigare hundförsäkring. Idén lyckades och idag har Hedvig bland av de nöjdaste kunderna i hela landet. Bred täckning, billiga priser och snabb support har lockat fler och fler kunder under relativt korta tiden som Hedvig Hundförsäkring har funnits på marknaden.

Ingen bindningstid

Digitala veterinärbesök

4,4 av 5 på TrustPilot

.

hedvig logo

Hedvig Hundförsäkring

2018 så kom det en ide om att skapa en hundförsäkring som stod ut från alla andra, en hundförsäkring som skulle svara smidig att både byte till, använda och teckna. Idag, flera år senare så har Hedvig lyckats att skapa just det. En enklare, smidigare och billigare hundförsäkring för alla som är trötta på dyra, utdaterade hundförsäkringar som inte bidrar med mycket mer än en hel del krångel.

Hundförsäkringen är designad för att det ska vara så smidigt och enkelt som möjligt för både dig och din hund. Ett generöst skydd, digitala veterinärbesök och årlig hälsokontroll är bara några av de många saker som gör Hedvig Hundförsäkring så speciella.

Högst skydd på marknaden

Hedvig har det högsta skyddet bland alla hundförsäkringar med ersättning upp till hela 160 000 kr och fast självrisk från 0 kr vilket täcker vårdkostnader och behandlingskostnader för din hund, inklusive dolda fel.

Hedvig erbjuder även obegränsade vårdsamtal med en auktoriserad veterinär, allting helt online på FirstVet.

Både små valpar och äldre hundar är välkomna att teckna Hedvigs hundförsäkring med en min. ålder på 8 veckor och helt utan en övre gräns.

hundförsäkring hedvig
Skärmavbild från Hedvig.com Hundförsäkring

Hedvig omdömen

Hedvig har ett grymt bra betyg på TrustPilot med 4,4 av 5 baserad på över 2 500 omdömen, vilket är det näst högsta på hela försäkringsmarknaden.

Vårt betyg (4 av 5)

Vi på FörsäkraMig har valt att ge Hedvig betyget 4 av 5, vilket är väldigt bra. Detta betyg har baserats på hur enkelt det är att teckna Hedvig Hundförsäkring, svarstiden hos supporten, försäkringsvillkoren, tidigare kundrecensioner samt priset och självriskerna på försäkringen.

TrustPilot (4,4 av 5)

På TrustPilot har Hedvig fått ett grymt bra betyg på hela 4,4 av 5 stjärnor. Detta gör att Hedvig har bland Sveriges nöjdaste kunder när det kommer till försäkringsmarknaden. Nedanför kan du se några av recensionerna som kunderna har lämnat om Hedvig.

Mattias (5/5): ”Hedvig har verkligen överträffat mina förhoppningar. På grund av det billiga priset trodde jag att det skulle vara väldigt svårt att få ersättning för olyckor, men inga problem alls! Min lur blev vattenskadad och de ersatte den genast. Rekommenderar varmt.”

Christopher (5/5): ”Min handläggare hos Hedvig hanterade ärendet beträffande en cykelstöld exceptionellt! Från det att anmälan registrerades, tills att ersättning betalades ut tog mindre än 2 arbetsdagar. Jag är mycket imponerad över företagets syn på sina medlemmar och den höga nivå av kundservice som Hedvig utstrålar.”

Emelie (4/5): ”Hade ett ärende pga stulen cykel. Ärendet låg som att de hanteras och fick ingen respons så där kunde de varit lite bättre. Men jag skrev i chatten och fick då ersättning på nån minut in på kontot så de va smidigt överlag! jag är nöjd. De är generellt snabba på att svara i chatten.”

Om Hedvig

Hedvig AB
Org: 559093-0334
Mail: team@hedvig.com
Tel: 010-45 99 200
Chatt: Människa
Hemsida: Besök
Registreringsår: 2018
Läs mer här

Vanliga frågor om Hedvig Hundförsäkring

Alla Villkor för Djur Premium

Produktdatablad Djur Premium

Förköpsinformation Djur Premium