.

JÄMFÖR BILFÖRSÄKRING – OKQ8 BILFÖRSÄKRING

OKQ8 BILFÖRSÄKRING

OKQ8 Bilförsäkring lanserades 2020 som en trygg och smidig bilförsäkring för de som faktiskt vet hur det känns att köra i diket.

Självriskreducering (med BackUp Plus)

Betala med AutoGiro

Lätt att teckna

.

okq8 logo

OKQ8 Bilförsäkring skapades 2020 och har sedan dess varit en favorit bland de som faktiskt vet hur det känns att vara med i en trafikolycka, folk som varit på vägarna under lång tid.

OKQ8 Trafikförsäkring

Källa: OKQ8 Trafikförsäkring

Enligt lag så måste alla bilar ha en trafikförsäkring. Med en trafikförsäkring så är du endast försäkrad mot skador på annans egendom och egna personskador. Alltså täcker föreningen eventuell ersättning för olyckor som orsakat skador på saker som andra bilar, på hus och annan egendom. Även personskador på förare, passagerare samt oskyddade trafikanter (cyklister eller fotgängare).

Då trafikolyckor väldigt sällan inte gör skador på din egen bil så rekommenderar vi på FörsäkraMig att du utökar till halvförsäkring eller helförsäkring. Om du väljer ett av de alternativen på OKQ8 så får du även möjlighet att teckna OKQ8 BackUp Plus, vilket ger dig Sveriges lägsta självrisk på din bilförsäkring.

OKQ8 Halvförsäkring

Med en halvförsäkring från OKQ8 försäkringsbolag, så får du ett grymt komplement till trafikförsäkringen om du skulle stöta på olyckan. En halvförsäkring från OKQ8 ger b.la ersättning för glasskador och kan dessutom ge ersättning vid motorhaveri samt vid fall av brand eller stöld.

Väljer du att teckna en halvförsäkring så får du dessutom möjlighet att teckna OKQ8 BackUp Plus vilket är en tilläggsförsäkring som OKQ8 skapat till deras kunder. Den täcker din självrisk i bilförsäkringen upp till 3 000 kr. BackUp Plus innefattar även assistans- och hyrbilsförsäkring.

BackUp Plus kostar från 125 kr per månad och det finns ingen bindningstid. Se till att du jämför försäkringar så att du vet vilken som passar dig bäst.

OKQ8 Helförsäkring

Med OKQ8s helförsäkring kan du få ersättning för alla skador som kan inträffa på din bil och är därför det självklara valet för dig som vill känna dig helt trygg i trafiken. Den största skillnaden mellan halvförsäkring och helförsäkring är att den senare innefattar en vagnskadeförsäkring.

Tänk på att innan du tecknar en helförsäkring så bör du kontrollera huruvida din bil redan har vagnskadegaranti, då den ger samma täckning som en helförsäkring gör. De flesta bilar har en vagnskadegaranti då de köps från bilhandlaren och den gäller en viss period efter bilköpet. Standard är 5 år.

OKQ8 BackUp Plus – tilläggsförsäkring

Du som tecknat en halvförsäkring eller helförsäkring hos OKQ8 kan även teckna tilläggsförsäkringen BackUp Plus.

BackUp Plus kostar från 125 kr i månaden och har ingen bindningstid. Den täcker din självrisk i bilförsäkringen upp till 3 000 kr, men den innefattar även assistans- och hyrbilsförsäkring. BackUp Plus ger dig Sveriges lägsta självrisk på din bilförsäkring.